Siirry suoraan sivun tekstisisältöön
Suurenna tekstiä Pienennä tekstiä

Tarkennettu haku  |  A-Ö-hakemisto  |  Ohje

Etusivu / Tiedotteet, puheet ja uutiskirjeet / Tiedotteet / Valtiovarainministeriön Internet-sivut uudistettu

Valtiovarainministeriön Internet-sivut uudistettu

23.05.2002  |  Tiedote 42/2002

Valtiovarainministeriön uudistetut Internet-sivut on avattu uudessa osoitteessa www.vm.fi. Sivuston ruotsin- ja englanninkieliset versiot avataan kesällä.

Ministeriön verkkosivujen sisältö, ulkoasu ja tekniikka on uudistettu. Tavoitteena on ollut luoda entistä käyttäjäystävällisemmmät ja toimitukselliselta tasoltaan paremmat sivut. Lisäksi ajankohtainen materiaali on pyritty nostamaan entistä paremmin esille.

Erityistä huomiota on kiinnitetty ministeriön julkaisujen ja asiakirjojen parempaan löydettävyyteen. Etusivulta löytyvät kaikki uusimmat tiedotteet, julkaisut ja asiakirjat. Ministeriön julkaisut ja asiakirjat on koottu Julkaisut-osioon, jossa on myös erillinen hakujärjestelmä.

Monipuoliset hakuominaisuudet tekevät tiedon hakemisesta helpompaa. Perushaun lisäksi sivuilta löytyvät ns. opastava haku sekä julkaisu- ja asiakirjahaku. Sivuilla on myös dynaaminen sivukartta sekä aakkosellinen asiasanahakemisto.

Teknisesti sivut perustuvat xml-pohjaiseen tietokantajärjestelmään. Tämä mahdollistaa tehokkaammat hakumahdollisuudet sekä jatkossa saman tiedon käyttämisen erilaisissa sähköisissä välineissä.

Palvelua kehitetään ja monipuolistetaan jatkuvasti. Suunnitteilla on mm. EU-osion kokoaminen sekä kuvioista ja taulukoista koostuvan tietopankin luominen.

Valtiovarainministeriön sivujen sisällön uudistus on toteutettu yhteistyössä ministeriön osastojen sekä Mogul Finland Oy:n kanssa.

Internet-uudistuksen myötä VM:n vanhan sähköpostiosoitteen etunimi.sukunimi@vm.vn.fi rinnalle on tullut uusi, hieman yksinkertaisempi osoitemuoto etunimi.sukunimi@vm.fi eli vn-osa on jäänyt pois. Vanhaa osoitetta ei ole toistaiseksi tarkoitus lakkauttaa vaan osoitteet toimivat rinnakkain.

Lisätietoja:

- tiedottaja Tiina Keväjärvi (sisältö ja koordinointi),
puh. (09) 160 33028, s-posti tiina.kevajarvi@vm.fi
- järjestelmäsuunnittelija Jouko Raatikainen (tekninen järjestelmä),
puh. (09) 160 32198, s-posti jouko.raatikainen@vm.fi

Kieliversiot

Sivu tulostettavassa muodossa

Lähetä linkki
X
 

Lähetä vm.fi-linkki -toiminnon avulla voit lisätä tärkeimmän vm.fi-sisältösi selaimesi kirjanmerkkeihin tai jakaa haluamasi sisällön verkostoillesi yleisimmissä yhteisöpalveluissa. Nämä palvelut ovat yleensä maksuttomia, mutta ne vaativat rekisteröitymisen.

Tietoa näistä sivuista

Valtiovarainministeriö PL 28 00023 VALTIONEUVOSTO puhelin 0295 16001 valtiovarainministerio@vm.fi